Підписання меморандуму з КНУ ім. Тараса Шевченка

Уже декілька років компанія HedgeHog є стейкхолдером багатьох українських ВНЗ. Серед них КНУ ім. Тараса Шевченка.

Підписання меморандуму про співпрацю відбулося в Головному навчальному корпусі Університету 27 квітня 2023 року. Таким чином, ми підтвердили готовність компанії долучатися не лише до профорієнтаційних заходів, а й до освітніх ініціатив як повноцінний стейкхолдер процесу навчання здобувачів.

dsc07387-1024x683

Проректорка Університету Інна Степанець у вступному слові до учасників заходу зауважила:

«Агенція HedgeHog – перевірений партнер Університету, який протягом 2023 року вже активно долучався до заходів і медіапроєктів, розроблених Відділом сприяння працевлаштуванню та роботи з випускниками спільно з роботодавцями».

dsc07428-683x1024

Ми допомагаємо ВНЗ актуалізувати навчальні програми, тому лідери HR індустрії з компанії HedgeHog підготували та вже провели ряд лекцій для студентів на актуальні теми. Лекції висвітлювали найважливіші питання стосовно пошуку майбутньої професії та розвитку кар’єри в міжнародній корпорації.

Ми пишаємося нашою плідною співпрацею з вищими навчальними закладами України. Завдяки цьому деякі випускники вже отримали роботу та успішно будують кар’єру в тому ж числі у міжнародних логістичних компаніях – клієнтах HedgeHog.

Команда HedgeHog також брала учать у кар’єрних марафонах. В рамках онлайн-конференції JOB EXPO регіональний HR-менеджер Ольга виступила з лекцією для студентів «Кандидат очима HR».

Перші кар’єрні кроки можуть бути професійними та свідомими. На цій тезі ми й зосередились під час виступу. А також детально відповіли на такі питання:

Також, в рамках кар’єрного онлайн-фестивалю “Global Career Days” у Київському національному університеті, пройшла лекція на тему: Time management Або як все встигнути? Спікером виступила регіональний менеджер HedgeHog, — Ольга.

Ми вийшли за межі вже всім знайомої теорії тайм-менеджменту та проговорили зі студентами, що саме їм допоможе у майбутньому тримати баланс між усіма сферами свого життя. Та навіть зробили декілька вправ, що вже сьогодні дозволять подивитися на свої цілі зі сторони ефективного планування.

Сприяти розвитку спеціалістів — один із пріоритетів в нашій роботі. Вдячні за таку продуктивну співпрацю, можливість поділитися власним досвідом та зробити внесок у впевненість майбутніх спеціалістів!

Більше цікавого

hedgehog_banner_v1
15 грудня 2023

Підписання меморандуму з Державним університетом інфраструктури та технологій

Company News
jaksho_vy_vyihaly_za_kordon
15 грудня 2023

Якщо ви виїхали за кордон: Ваші права та можливості у країнах Європи

Self Development
chim_zaynyatysya_u_vilnyi_chas
15 грудня 2023

Чим зайнятися у вільний час. ТОП безкоштовних курсів

Self Development