Чим зайнятися у вільний час. ТОП безкоштовних курсів

Виклики часу змушують нас шукати рішення. Мільйони українців втратили роботу, талановиті спеціалісти сотень спеціальностей залишились незатребуваними. Криза? Безвихідь?

А якщо подивитися з іншого боку: нові можливості, перспективи, розвиток. Зараз увесь світ підтримує українців. Українські та закордонні компанії задовольняють прагнення українців до освіти, нових знань. Це зробить їх конкурентними на світовому ринку праці, а багато європейських компаній отримають бажаних співробітників. Можливостей вчитися безплатно – безліч.

Для спеціалістів
Отримати нову спеціальність можна на онлайн курсах. Наприклад, Genius.Space надав безплатний доступ до курсів. Реєструйтесь тут.

ESCP – престижна міжнародна бізнес-школа дає змогу навчатися українцям в Парижі, Турині, Берліні, Мадриді, Лондоні чи онлайн. Зареєструватися можете за посиланням.

Університет Гельсінкі пропонує пройти один з курсів безплатно. Для реєстрації – надішліть листа на пошту.

Для студентів
Університети пропонують вступ поза конкурсом і безплатні місця продовження освіти українських студентів. Хочете продовжити навчання в Германії – подавайте заявку на продовження навчання в одному з німецьких ВНЗ

Бажаєте продовжити навчання в одному зі старіших університетів Європи – Болонський та Ягеллонський університети запрошують. Віденський університет також приймає студентів з України на навчання. Бажаєте в США? Гемптонський та університет Чикаго приймає українських студентів та покриває витрати на навчання та проживання.

Вивчення мов
Кожна країна ЄС, яка підтримує біженців з України, надає право безплатно вивчити мову цієї країни. Якщо перебуваєте за кордоном – можете відвідувати офлайн курси, зареєструватися на які треба через офіційні державні портали. Ви можете також вивчати мову безплатно онлайн. Це зручно, якщо знаходитесь в Україні. Найпопулярніші сервіси:

Open University

Babbel

Mondly

Бажаємо вам успіху та натхнення на новому шляху. Все буде Україна.

Більше цікавого

hedgehog_banner_v1
15 грудня 2023

Підписання меморандуму з Державним університетом інфраструктури та технологій

Company News
jaksho_vy_vyihaly_za_kordon
15 грудня 2023

Якщо ви виїхали за кордон: Ваші права та можливості у країнах Європи

Self Development
chim_zaynyatysya_u_vilnyi_chas
15 грудня 2023

Чим зайнятися у вільний час. ТОП безкоштовних курсів

Self Development