Підписання меморандуму з Державним університетом інфраструктури та технологій

Компанія HedgeHog є стейкхолдером Державного університету інфраструктури та технологій.

dsc06879

Урочистий захід підписання меморандуму про співпрацю відбулося 26 квітня 2023 року в стінах ДУІТ. Меморандум було підписано між КІВТ та компанією HedgeHog.

Мета нашої співпраці – надавати студентам актуальні знання та розуміння ситуації на ринку праці.

Робота з ВНЗ та молоддю – це один з важливих напрямків діяльності HedgeHog. І ми постійно займаємось його розвитком. Тепер вже на офіційному рівні ми братимемо участь і в освітніх заходах Державного університету інфраструктури та технологій.

Проєкт, що колись починався з серії лекцій “Build your life, build your career”, стає повноцінною програмою підготовки молоді до перших професійних кроків поза стінами університету. 

HR-спеціалісти команди HedgeHog підготували та вже провели ряд лекцій для студентів на актуальні теми. Лекції висвітлювали найважливіші питання стосовно пошуку майбутньої професії та розвитку кар’єри в міжнародній корпорації. Тепер ми будемо співпрацювати задля обміну досвідом та взаємодії у розвитку професійних компетенцій студентів.

Ми пишаємося нашою плідною співпрацею з вищими навчальними закладами України. Завдяки цьому деякі випускники вже отримали роботу та успішно будують кар’єру в тому ж числі у міжнародних логістичних компаніях – клієнтах HedgeHog.

Більше цікавого

hedgehog_banner_v1
15 грудня 2023

Підписання меморандуму з Державним університетом інфраструктури та технологій

Company News
jaksho_vy_vyihaly_za_kordon
15 грудня 2023

Якщо ви виїхали за кордон: Ваші права та можливості у країнах Європи

Self Development
chim_zaynyatysya_u_vilnyi_chas
15 грудня 2023

Чим зайнятися у вільний час. ТОП безкоштовних курсів

Self Development