Як знайти віддалену роботу на міжнародному ринку

Трагічні події в Україні завдали нищівного удару по економіці країни та залишили мільйони людей без роботи. Для багатьох це схоже на кінець світу: попереднє життя зруйноване, а нового немає. Що ж робити?

Зрозуміти, що життя продовжується та все ще можна знайти гідну роботу. Сьогодні ми розглянемо 5 шляхів пошуку роботи віддалено. Важливо володіти англійською, а знання ще однієї мови додасть вам шансів.

Міжнародні портали пошуку віддаленої роботи. Тут знайдете мільйони вакансій.

Приклади сайтів:

www.flexjobs.com/

www.remote-europe.com/

remote.co/

weworkremotely.com/

LinkedIn

Багато компаній використовує Linkedin для пошуку працівників. За кордоном ця соцмережа дуже популярна і працівник без сторінки в Linkedin не викликає довіри. Попрацюйте над наповненням вашої сторінки, вступайте у професійні спільноти, додавайте рекомендації. Вкажіть у профілі, що ви шукаєте роботу та чекайте пропозицій.

Місцеві сайти пошуку роботи

Якщо ви перебуваєте за кордоном – використовуйте місцеві сайти роботи або найбільші агрегатори: Jooble, Expatica. Встановлюйте фільтр: віддалена робота або знаходьте роботу в офісі. Цей спосіб підійде для тих, хто вже виїхав з України.

Міжнародні фріланс-біржі

Якщо ви хороший спеціаліст і вам є що показати клієнтам – реєструйтеся і шукайте замовників на міжнародних фріланс-біржах. Радимо не використовувати freelance.com та подібні, через демпінг цін з боку фрілансерів з бідних країн. Оберіть Західний ринок:

www.toptal.com

www.upwork.com/

www.peopleperhour.com

www.fiverr.com

Зареєструйтеся також на професійних порталах, де ви покажете власне портфоліо, знайдете професійне комьюніті та пропозиції роботи. Особливо це стосується дизайнерів, копірайтерів, SMM спеціалістів.

Рекрутингові агенції

Рекрутингова компанія зацікавлена отримати нових працівників. Через них ви можете знайти роботу в офісі в будь-якій європейській країні (українці отримали доступ до єдиного ринку праці) або віддалено. Сконтактуйтеся з рекрутинговими агенціями: Randstat, Adecco, Hays чи HedgeHog. Ми також маємо для вас роботу.

Пам’ятайте, треба підготувати ідеальне резюме та дошліфувати англійську до вільного володіння. І найголовніше – вірте в себе. Ми впевнені, вам вдасться знайти роботу, яку ви полюбите. Бажаємо вам мирного неба та успіхів.

Більше цікавого

hedgehog_banner_v1
15 грудня 2023

Підписання меморандуму з Державним університетом інфраструктури та технологій

Company News
jaksho_vy_vyihaly_za_kordon
15 грудня 2023

Якщо ви виїхали за кордон: Ваші права та можливості у країнах Європи

Self Development
chim_zaynyatysya_u_vilnyi_chas
15 грудня 2023

Чим зайнятися у вільний час. ТОП безкоштовних курсів

Self Development