Чи потрібний компанії психолог для співробітників і які завдання допоможе вирішити

Моїм співробітникам потрібен психолог? Так, саме над цим питанням варто замислитись сучасному керівнику. Ідеться не тільки про компанії та посади, де співробітники схильні до стресу: продажі, служба підтримки, робота з людьми…

Сьогоднішня ситуація в Україні спричинила тривогу та постійний стрес у багатьох громадян. Люди перебувають у стані невизначеності майбутнього, страху за своє життя, постійної пригніченості. Вочевидь, це впливає на працездатність та успішність. Як роботодавець може допомогти?

Корпоративний психолог – невіддільна частина компаній, які дбають про співробітників. Керівництво таких підприємств переконане: компанію роблять успішною люди. Тільки щаслива людина може працювати досить ефективно. Для цього їй потрібна гармонія у всіх сферах життя. Саме цьому допоможе психолог.

Існує два формати взаємодії з психологом: компенсувати співробітникам відвідування зовнішнього психолога або найняти корпоративного психолога в штат. У першому випадку – співробітник отримує можливість вибору спеціаліста та досить суттєвий бонус. У другому – компанія отримує максимально зануреного спеціаліста, спектр завдань якого виходить далеко за межі індивідуального консультування.

Розгляньмо, які завдання вирішує корпоративний психолог:

Загалом корпоративний психолог допомагає створити сприятливий мікроклімат в організації. Це зменшує плинність кадрів, підвищує продуктивність роботи кожного спеціаліста та компанії в цілому.

Співробітники будуть щасливі, ефективні, лояльні – залишаться працювати, не ґрунтуючись на фінансовій мотивації.

Більше цікавого

hedgehog_banner_v1
15 грудня 2023

Підписання меморандуму з Державним університетом інфраструктури та технологій

Company News
jaksho_vy_vyihaly_za_kordon
15 грудня 2023

Якщо ви виїхали за кордон: Ваші права та можливості у країнах Європи

Self Development
chim_zaynyatysya_u_vilnyi_chas
15 грудня 2023

Чим зайнятися у вільний час. ТОП безкоштовних курсів

Self Development